Moció en suport a l’entitat “Marxants de Badalona”. Informació de Badalona Marxants.

Foto. Marxants de Badalona en el Ple del día 22 de Decembre. Ajuntament de Badalona.

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 22 de desembre una moció en suport a l’entitat “Marxants de Badalona”.
La moció proposa els següents acords:
Primer.– Exigim al govern municipal la paralització del decret de convocatòria pública d’adjudicacions de noves parades als “Encants” de forma urgent.
Segon.- Demanem que el govern municipal atengui de forma urgent les demandes dels marxants en el que es refereix a recol•locacions i canvis d’ubicació.

Tercer.- Constituir la Comissió de l’Ordenança Municipal d’Encants de Badalona i actualitzarl’ordenança amb l’acord dels agents implicats i els Grups Municipals de l’Ajuntament de Badalona.

Quart.- Redactar un pla d’organització dels “Encants de Badalona” per evitar nous episodis com l’actual.

Cinquè.- Donar compte de la aprovació d’aquesta moció a l’entitat “Marxants de Badalona” i la FAVB, si s’escau.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables dels grups municipals del PP, PSC, CiU i Ciutadans. Els grups municipals de Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA han votat en contra.

http://sagarra-singuerlin-fondo.blogspot.com

Llegir més …

Via:: Associació de Paradistes

Tedi RocaGeneralMoció en suport a l'entitat “Marxants de Badalona”. Informació de Badalona Marxants. Foto. Marxants de Badalona en el Ple del día 22 de Decembre. Ajuntament de Badalona. El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 22 de...Santa Coloma de Gramenet