Els grups municipals de SOM GRAMENET (SOM), CIUTADANS (Cs), INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS-ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA-GENT d’ESQUERRES (Gent d’Esquerres) i PARTIT POPULAR (PP), volen traslladar la seva més profunda indignació davant el tractament partidista, en favor del PSC, de la comunicació pública de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb especial èmfasi amb el Full Informatiu: “Ajuntament Informa».

Per aquest motiu els Grups Municipals de l’Oposició volen expressar el següent:

1.- La informació pública ha de ser veraç, plural i transparent, i entenem, que aquesta no pot estar supeditada als interessos partidistes del partit que ostenta la majoria del consistori, tal com, malauradament, està passant.

Des del grup municipal de Gent d’Esquerres ja es va presentar, al mes d’octubre, Una moció per denunciar aquest tipus de situacions i regular de forma més transparent la comunicació institucional, i que va comptar amb el suport de totes les forces del consistori excepte l’equip de Govern.

2.- El Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Coloma ha de donar un tractament periodístic professional a les informacions i no ser utilitzat com una eina de propaganda política del PSC, ja sigui en l’ús de la comunicació escrita com amb les xarxes socials.

3.- Rebutgem l’ús partidista que es va Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralEls grups municipals de SOM GRAMENET (SOM), CIUTADANS (Cs), INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS-ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA-GENT d'ESQUERRES (Gent d'Esquerres) i PARTIT POPULAR (PP), volen traslladar la seva més profunda indignació davant el tractament partidista, en favor del PSC, de la comunicació pública de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet,...Santa Coloma de Gramenet