Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Davant les notícies aparegudes sobre la interposició d’una demanda al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 9 de Barcelona, presentada per l’Advocat de l’Estat en contra de l’acord de Ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, de 16 de juliol, sobre la modificació de la Relació de llocs de treball i nomenament de personal eventual. El nostre Grup Municipal vol fer les següents consideracions:

Tal i com queda reflectit en l’acta del Ple esmentat, el Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA va votar en contra d’aquest acord. En considerar les observacions que consten en l’acta (que es pot consultar aquí: http://oiac.grame.net/oiac/documents/1355200001.doc) del mateix Ple (pàgines 27-28 i 35).

El nostre grup va manifestar que el govern ens planteja un model d’Ajuntament vertical, poc facilitador del treball transversal. Que els càrrecs de confiança lluny de disminuir, augmentaven en nombre. Vam oposar-nos també als elevats sous d’aquests càrrecs (amb exemples com el del director d’Alcaldia o les direccions adjuntes). Vam posar en qüestió la necessitat dels càrrecs de coordinació que nomena el PSC, considerant que hi ha gent a la plantilla formada i professional que podia perfectament desenvolupar les funcions que se’ls atribueixen. No compartint aquest model d’Ajuntament antic, fet des de dalt i poc transparent.

Alhora, entenem que amb el nou organigrama de l’Ajuntament calia definir funcions i característiques dels llocs de treball, que molts tenen càrrecs estratègics a l’estructura, i per això calia assegurar la lliure concurrència, pública, objectiva i una selecció que escollís les persones més adequades. Cosa que no ha estat així, perquè el govern del PSC no ha fet aquest procés.

El nostre Grup Municipal no ha rebut a dia d’avui cap notificació per part del grup que governa en relació a aquest contenciós, així demanem un cop més transparència alhora de gestionar Santa Coloma. No pot ser que un govern amb més d’un contenciós interposat no informi l’oposició.

Llegir més …

Via:: ICV

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/ayto_scg.jpg?fit=1024%2C614&ssl=1https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/ayto_scg.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralDavant les notícies aparegudes sobre la interposició d'una demanda al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 9 de Barcelona, presentada per l'Advocat de l'Estat en contra de l'acord de Ple de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, de 16 de juliol, sobre la modificació de la Relació de llocs de treball...Santa Coloma de Gramenet