La Comissió de Dinamització Lingüística de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació i els Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona han organitzat els Farmacoenigmes. Un concurs que consisteix a endevinar 3 enigmes relacionats amb diferents àmbits de la farmàcia a partir d’unes pistes sobre la paraula i el nombre de lletres que té. Teniu fins al 28 d’octubre per respondre al 1r enigma!

Es podrà participar al concurs enviant un missatge a l’adreça: xdfarmacia@ub.edu.
A la casella assumpte s’hi ha d’escriure “farmacoenigma», seguit del número de l’enigma corresponent. Al cos del missatge s’hi ha de fer constar el nom, cognoms i DNI del participant i la solució de l’enigma. Els termes han d’estar escrits correctament en català.

El termini per participar en un enigma s’acaba el dia que es publica el següent. Les respostes rebudes fora de termini queden excloses.

Calendari
Els farmacoenigmes es difondran els dies següents:

Octubre
Dia Farmacoenigma
14 1
28 2
Novembre
Dia Farmacoenigma
18 3

vinyeta Què podeu fer per encertar-la?
Assegureu-vos que la solució estigui correctament escrita en català. Consulteu els diccionaris del Vocabulària.

vinyeta Qui hi pot participar?
Tots els estudiants matriculats a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona.

vinyeta En què consisteix el premi i quan se’n farà lliurament?
Guanyarà el concurs qui hagi encertat els tres enigmes. En cas d’empat, s’endurà el premi qui guanyi el sorteig que es farà el dia de l’entrega.

Els premi és un val de 100 € que es podrà bescanviar per material i llibres a la copisteria Reycenter de la Facultat de Farmàcia, Av. Joan XXIII, 27-31.

L’acte d’entrega de premis es farà el 13 de desembre de 2016, coincidint amb els actes de celebració de la Immaculada Concepció, patrona de la Facultat

vinyeta Organització
Comissió de Dinamització Lingüística de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació
Serveis Lingüístics

Amb el suport de:
Farmàcia i Ciències de l’Alimentació
Vicerectorat de Política Docent i Lingüística

vinyeta Més informació
Comissió de Dinamització Lingüística de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació
Secretaria d’Estudiants i Docència: Júlia Ojeda, divendres de 10 a 13 h
xdfarmacia@ub.edu

farmacoenigmes

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/10/BulletFarmaco.gif?fit=8%2C8&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/10/BulletFarmaco.gif?resize=8%2C8&ssl=1Tedi RocaGeneralLa Comissió de Dinamització Lingüística de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació i els Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona han organitzat els Farmacoenigmes. Un concurs que consisteix a endevinar 3 enigmes relacionats amb diferents àmbits de la farmàcia a partir d'unes pistes sobre la paraula...Santa Coloma de Gramenet