street-culturesbarcelonesjove.net – La Unió Europea ha obert convocatòria per al concurs de fotografia «Les cultures que conviuen en el meu carrer» . L’objectiu del concurs consisteix en ressaltar les diverses persones d’orígens diferents que conviuen a les societats actuals. A mesura que creix la diversitat a Europa, la Comissió Europea repta als ciutadans a capturar la seva visió del diàleg intercultural i compartir-la amb el món a través del concurs “Les cultures que conviuen en el meu carrer”.

Tots els residents europeus, independentment de la seva edat o origen, estan convidats a participar. Tan sols han d’agafar una càmera de fotografiar i retratar el seu entorn més proper i intentar captar la idea del diàleg intercultural.

Els visitants de la pàgina web oficial del concurs té l’oportunitat de votar per la fotografia que en la seva opinió reculli millor la idea del diàleg intercultural. Un jurat format per artistes reconeguts, líders en temes relacionats amb la diversitat i representants de la Comissió Europea seleccionarà a tres fotògrafs i premiarà als guanyadors a la fi de juliol. Els premiats rebran una càmera fotogràfica digital i l’oportunitat de realitzar un viatge per diverses capitals europees.

La data límit per a participar és el 30 de juny de 2008.

 
Més informació a http://www.street-cultures.eu/
 
 
adminGeneralComissi Europea,concurs,europees,fotografia,juliol,que,tres,viatgebarcelonesjove.net - La Unió Europea ha obert convocatòria per al concurs de fotografia 'Les cultures que conviuen en el meu carrer' . L'objectiu del concurs consisteix en ressaltar les diverses persones d'orígens diferents que conviuen a les societats actuals. A mesura que creix la diversitat a Europa, la Comissió...Santa Coloma de Gramenet