Quan els meus fills eren més petits m’encantava ullar aquests maremàgnums de figures entertolligades per intentar encertar on era el noi de les ulleres, de brusa a ratlles i pantalons blaus, empolainat amb una espècie de gorro de neu, blanc i vermell. Sempre estava arraconat, fent-se fonedís… De vegades el trobava i a voltes no. Potser perquè alguns cops no hi era? Sempre em quedarà aquest dubte, si jo no era prou hàbil (molt probablement era això) o bé m’havien (ens havien) aixecat la camisa. Direu, però que s’empatolla, ara, aquest? Wally és Wally i no pas Rajoy. Ni Frida Khalo. Certament, però és que els meus dubtes d’antany… [Segueix llegint] Llegir més …

Via:: forumgrama

Tedi RocaGeneralQuan els meus fills eren més petits m'encantava ullar aquests maremàgnums de figures entertolligades per intentar encertar on era el noi de les ulleres, de brusa a ratlles i pantalons blaus, empolainat amb una espècie de gorro de neu, blanc i vermell. Sempre estava arraconat, fent-se fonedís…...Santa Coloma de Gramenet