Passeig de la Salzaredagrame.net – L’ajuntament ha començat les obres de renovació del clavegueram en un tram del passeig de la Salzereda.
Aquesta setmana l’ajuntament ha començat les obres per renovar part del clavegueram del passeig de la Salzereda, en el tram comprès entre el carrer Major i Mare de Déu dels Àngels. Durant els 2 mesos que duri la intervenció s’eliminarà un dels costats d’aparcament per garantir la circulació de vehicles. En cas necessari, podria haver talls puntuals de trànsit però es minimitzarà les molèsties als veïns i veïnes de la zona.
D’altra banda, la passada setmana es van realitzar els treballs puntuals de reparació del clavegueram al carrer de Ruperto Chapí, via que enllaça el carrer de Wagner amb Mn. Jacint Verdaguer. Les obres han durat uns cinc dies aproximadament.

adminGeneralcarrer,Jacint Verdaguer,obres,que,setmanagrame.net - L'ajuntament ha començat les obres de renovació del clavegueram en un tram del passeig de la Salzereda.Aquesta setmana l'ajuntament ha començat les obres per renovar part del clavegueram del passeig de la Salzereda, en el tram comprès entre el carrer Major i Mare de Déu dels Àngels....Santa Coloma de Gramenet