LogoUBenquadratbloc2015 (1)

Des del present mes de maig i fins el proper 3 d’octubre estarà oberta la preinscripció al Postgrau Coaching nutricional i nous enfocaments en l’atenció al pacient, que la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la UB organitza al Campus de l’Alimentació de Torribera.

Sota la direcció del Dr. Màrius Rubiralta, el Postgrau té l’objectiu de formar professionals de la salut i la nutrició en l’enfocament, les habilitats i la metodologia del coaching nutricional, per adquirir la capacitat d’acompanyar les persones en el seu canvi d’hàbits alimentaris de manera efectiva i sostenible en el temps.

El Postgrau, destinat a sobretot a Graduats, diplomats o llicenciats en Nutrició humana i dietètica, però també a llicenciats en Farmàcia, Medicina, Infermeria i Psicologia, comença el 14 d’octubre i té una durada d’1 any acadèmic, en el que es cursen 30 crèdits.

Per a més informació podeu consultar el Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralDes del present mes de maig i fins el proper 3 d'octubre estarà oberta la preinscripció al Postgrau Coaching nutricional i nous enfocaments en l'atenció al pacient, que la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació de la UB organitza al Campus de l'Alimentació de Torribera. Sota la direcció del...Santa Coloma de Gramenet