Les persones que vulguin participar en la XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs, organitzada pel Consorci per a la Defensa de la conca del riu Besòs, ja poden formalitzar la seva inscripció gratuïta aquí.

La pedalada tindrà lloc el 27 d’abril al matí. Per tercer any consecutiu, es manté el doble punt de sortida. A les 9:30 hores tindrà lloc la sortida situada al Congost, a la zona del Parc Firal de Granollers. A les 10, ho faran els de la sortida Mogent, a Montornès del Vallès. Els ciclistes que així ho desitgin també es podran incorporar al recorregut en el punt de trobada que s’habilitarà a Montcada i Reixac.

En total, es recorreran uns 24 km de llera, fins a arribar al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià del Besòs.

La bicicletada és oberta a tothom i, degut a la baixa dificultat del recorregut, està especialment adreçada a un públic familiar. El nombre màxim de participants és de 1.500, i el període d’inscripció restarà obert fins que s’assoleixi aquesta xifra.

L’objectiu d’aquesta bicicletada és fomentar la pràctica de l’esport en un espai natural atractiu i de qualitat, amb l’aigua com a protagonista, alhora que es dóna a conèixer el nostre entorn fluvial.

La prova compta amb el suport tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme i la col·laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixach, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Adrià de Besòs, Sant Fost de Campcentelles i Santa Coloma de Gramenet.

Podeu veure el tríptic informatiu aquí.

Font: http://besos.cat/

Tedi RocaArt, cultura i entreteniment10,besos,Federaci Catalana,llera,natural,Parc Firal,Parc Fluvial,pedallada,protagonista,que,riu,Sant Adri,Sant FostLes persones que vulguin participar en la XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs, organitzada pel Consorci per a la Defensa de la conca del riu Besòs, ja poden formalitzar la seva inscripció gratuïta aquí. La pedalada tindrà lloc el 27 d’abril al matí. Per tercer any consecutiu,...Santa Coloma de Gramenet