Des de que la comissió informativa del Parlament de Catalunya encarregada de fer l’estudi sobre la viabilitat d’implementar un canvi en els horaris de la societat catalana, ha finalitzat el seu estudi, la reforma horària torna ha estar d’actualitat.

Dinar a la una del migdia, plegar de treballar a les cinc de la tarda i sopar al voltant de les vuit del vespre haurien de passar a ser actes de la vida quotidiana de qualsevol ciutadà.

A Esquerra Republicana de Catalunya, estem convençuts que,quan parlem de reformar els horaris que regeixen les nostres vides, estem parlant de coherència, de progrés,de conciliació laboral i qualitat de vida. En definitiva, de viure millor.

El primer que ens crida l’atenció quan fem una comparativa amb qualsevol país europeu és el fet que els seus ciutadans treballen moltes menys hores de mitjana que la majoria de catalans. Aquest fet, a primer cop d’ull ja ens diu que hi ha quelcom que no va prou bé.

És ben sabut que el fet de treballar moltes més hores no garanteix Llegir més …

Via:: ERC

Tedi RocaGeneralDes de que la comissió informativa del Parlament de Catalunya encarregada de fer l'estudi sobre la viabilitat d'implementar un canvi en els horaris de la societat catalana, ha finalitzat el seu estudi, la reforma horària torna ha estar d'actualitat. ...Santa Coloma de Gramenet