El proper dissabte, 14 de setembre, es desenvoluparà a la seu d’ICV central (Passatge del Rellotge, 3) la jornada “Ajuntaments amb Iniciativa, 100 dies construint alternatives”.

En aquest acte es tractarà d’explicar i posar en comú les polítiques que s’estan portant a terme a nivell municipal i l’aplicació programàtica dels primers 100 dies en l’actual context social i polític.

Des de ICV considerem essencial desenvolupar una tasca d’aquestes característiques per fer un balanç inicial i també per donar exemples i metodologies en la innovació de la governança municipal que aprofundeixi en la construcció d’alternatives que avanci en el bé comú.

En aquestes jornades intervindrà la nostra regidora i presidenta de l’organització a Santa Coloma, l’Alex Sevilla. En la seva intervenció explicarà la importància dels municipis en la transformació social, com per exemple en la contenció de la pobresa.

En aquest sentit, des de Santa Coloma estem treballant perque l’Ajuntament realitzi la seva tasca en la construcció d’una ciutat digna i igualitària. Per exemple, en el darrer Ple Municipal vam defensar la tarifació social, un model diferent al que actualment aplica el govern socialista a la nostra ciutat.

D’aquesta manera, vam tractar de mostar a l’actual equip de govern la riquessa social que comportaria per Llegir més …

Via:: ICV

https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/11/ajuntaments_amb_iniciativa.jpg?fit=960%2C917&ssl=1https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/11/ajuntaments_amb_iniciativa.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralEl proper dissabte, 14 de setembre, es desenvoluparà a la seu d'ICV central (Passatge del Rellotge, 3) la jornada “Ajuntaments amb Iniciativa, 100 dies construint alternatives”. En aquest acte es tractarà d'explicar i posar en comú les polítiques que s'estan portant a terme a nivell municipal i l'aplicació programàtica dels...Santa Coloma de Gramenet