nena
Conferència a càrrec d’Enric Queralt, que té una llarga trajectòrìa com a professor, inspector i com a formador en aspectes relacionats amb la didàctica de la llengua, tant oral com escrita.
Descripció: Els alumnes es juguen la vida, acadèmicament parlant, amb la competència lectora. Ja fa més de quinze anys que PISA comprova que l’efecte de la competència lectora sobre l’expedient acadèmic és superior al de la formació dels pares. Hi ha per tant, una possibilitat, no tot està predeterminat. Ara bé, per on passa la millora de la lectura, quin camí hi mena? Qui se n’ha d’ocupar i, sobretot, com. Parlarem de tot això i de dotze pistes per millorar la competència lectora dels alumnes d’escolaritat obligatòria.

Inscripció fins el 20 de gener de 2017

Llegir més …

Via:: CRP

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/nena-150x150.jpg?fit=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/nena-150x150.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralConferència a càrrec d'Enric Queralt, que té una llarga trajectòrìa com a professor, inspector i com a formador en aspectes relacionats amb la didàctica de la llengua, tant oral com escrita. Descripció: Els alumnes es juguen la vida, acadèmicament parlant, amb la competència lectora. Ja fa més de quinze anys...Santa Coloma de Gramenet