Equip de Fundació Tallers

Equip de Fundació Tallers

I va arribar el moment de fer la sessió de Tancament del Pla Estratègic 2012-2016.

La sessió es va plantejar per fer un retorn a tot l’equip de professionals dels 4 anys de feina que hem anat desenvolupant des de l’inici del Pla Estratègic de l’Àrea Social. (PEAS)

El PEAS va ser un procés participatiu on entre tots vam reflexionar sobre la raó de ser de Fundació Tallers i cap a on volíem anar en els propers anys.

L’anterior Pla Estratègic va treballar sobre l’àrea productiva amb una clara voluntat de garantir la sostenibilitat econòmica. Però l’entorn i la pròpia organització ens demanava fer una visió de com ens agradaria estar en els propers anys, i amb quins valors volíem orientar-nos.

A partir d’aquí vam començar el pla estratègic que ara hem tancat, i ho vam fer amb la voluntat expressa que fos un procés participatiu i transversal entre equips de Fundació Tallers. El resultat van ser els projectes: Model Centrat en la Persona, Envelliment, Agents Externs, Gestió per Competències, Comunicació Interna i Captació de fons.

La presentació va ser un moment per compartir els projectes clau que defineixen la fundació d’avui i la dels propers anys, ja que seguirem treballant sota les premisses que marquen aquests projectes.

Sessió amb Som Persussió

I per acabar la sessió vam comptar amb “Som percussió”, que a través de la música ens va ajudar a escenificar el que tots junts som capaços de construir: una organització dinàmica, compromesa i amb molt de ritme!

Llegir més …

Via:: Fundació Tallers

https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/FundaciC3B3-Tallers-Tancament-Pla-EstratC3A8gic.jpg?fit=1024%2C680&ssl=1https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/FundaciC3B3-Tallers-Tancament-Pla-EstratC3A8gic.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralEquip de Fundació Tallers I va arribar el moment de fer la sessió de Tancament del Pla Estratègic 2012-2016. La sessió es va plantejar per fer un retorn a tot l'equip de professionals dels 4 anys de feina que hem anat desenvolupant des de l'inici del Pla Estratègic de l'Àrea Social....Santa Coloma de Gramenet