El 25 de novembre, els i les socialistes commemorem el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Malauradament, ho fem amb la convicció de retrocés en la lluita contra la seva eradicació per una clara manca de voluntat política.

El proper desembre farà deu anys que es va aprovar la Llei integral contra la violència de gènere impulsada pel darrer govern socialista i que ha estat guardonada amb una de les mencions d’honor del premi de Polítiques de Futur que l’ONU Dones, el World Future Council i la Unió Interparlamentària concedeixen a les millors lleis i polítiques del món que tinguin com a objectiu posar fi a la violència contra les dones i les nenes. Han ressaltat que aquesta llei és una de les normes més importants i eficaces que existeixen per eradicar la violència sexista en tot el món. Una violència que qualifiquen com una de les formes més generalitzades d’abús contra els drets humans. Aquesta llei és la clara mostra que per lluitar contra la xacra de la violència masclista s’ha de tenir voluntat política, i fer de la lluita contra la violència una prioritat absoluta dels governs.
Cal invertir recursos i esforços per visualitzar la Tolerància Zero Llegir més …

Via:: PSC

Tedi RocaGeneralEl 25 de novembre, els i les socialistes commemorem el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Malauradament, ho fem amb la convicció de retrocés en la lluita contra la seva eradicació per una clara manca de voluntat política. El proper desembre farà deu anys que es va aprovar la...Santa Coloma de Gramenet