Els sotasignats, agents cívics i ciutadans de Santa Coloma de Gramenet, volem transmetre a l’opinió pública i a la ciutadania en general el nostre suport a la candidatura de la coalició ICV-EUiA  encapçalada per Loli Gómez, per les següents raons:

ICV-EUiA, hereva del històric PSUC, del ecologisme polític i del catalanisme d’esquerra,  és avui dia una  garantia de modernització de la nostra  ciutat des de l’esquerra i des de l’ecologisme, per tal de lluitar, també des de  l’ajuntament, pel progrés social i ecològic i el benestar social.

Apostem  amb ICV-EUiA  per una Santa Coloma  inclusiva, cohesionada, amb benestar per a tothom, tot fent polítiques actives per la justícia social.  En aquest sentit l’habitatge és una prioritat de treball i per garantir l’accés de tothom a aquest dret cal actuar en tots els camps possibles.

Apostem també per un urbanisme reequilibrador, no agressiu i participatiu,  que  descongestioni i espongi els barris, tot contemplant com a repte número 1 la regeneració de la Zona Sud des de tres vessants: les obres urbanístiques, la cohesió social i  la participació.

– Llegeix el manifest complet i adhereix-t’hi: www.loligomez.cat

 

Volem, junt amb ICV_EUiA, una ciutat ecològica. La lluita contra el canvi climàtic comença també a Santa Coloma amb propostes concretes i compromisos, com ara la promoció del transport públic i del transport compartit, així com plans de reducció del consum d’energia i de les emissions de CO2.

Volem també, junt amb ICV-EUiA, una ciutat  convivencial, plural  i participativa, on tothom tingui cabuda en igualtat i llibertat; on es fomenti el civisme i es garanteixi la seguretat ciutadana sense criminalitzar la pobresa i el lloc d’origen; on s’assegurin drets i responsabilitats de plena ciutadania per a totes les persones que hi viuen. Una Santa Coloma amb igualtat d’oportunitats entre homes i dones i on es fomenti la participació ciutadana.

Tot això per aconseguir una ciutat per a viure-hi, amb serveis de qualitat per a la seva població, amb un espai urbà equilibrat i agradable, connectada amb les noves tecnologies, oberta i jugant papers de centralitat  metropolitana. Una Santa Coloma on la convivència ciutadana, indistintament de la nostra procedència, sigui un dels nostres elements definitoris.

Creiem que, per fer avançar les propostes d’esquerra transformadora del seu programa i per continuar la transformació i millora de Santa Coloma, és necessari  que ICV-EUiA tingui més força i més influencia

Cridem, doncs, a la ciutadania colomenca a donar suport a l’esquerra transformadora, tot aturant a la dreta, i configurant un nou consistori sense  majories absolutes.  Cridem a  recolzar, el pròxim 27 de maig,  la candidatura cent per cent colomenca de la coalició ICV-EUiA encapçalada per Loli Gómez.

Més informació: www.loligomez.cat

Santa Coloma de Gramenet, març de 2007

02.04.2007

adminGeneralbarris,ciutat,lluita,participatiu,programa,PSUC,que,social,Una Santa Coloma,Zona SudEls sotasignats, agents cívics i ciutadans de Santa Coloma de Gramenet, volem transmetre a l'opinió pública i a la ciutadania en general el nostre suport a la candidatura de la coalició ICV-EUiA  encapçalada per Loli Gómez, per les següents raons:ICV-EUiA, hereva del històric PSUC, del ecologisme polític i del...Santa Coloma de Gramenet