índice

El 1er de Maig és el dia mundial de la classe treballadora. Un dia de mobilització, de reivindicació i de lluita contra les desigualtats i per la defensa dels drets dels treballadors i les treballadores de tot el món. EUiA denunciem els privilegis de les grans fortunes, la banca i les grans corporacions, protegits per un entramat jurídic i normatiu que permet evadir a paradisos fiscals els impostos que sostenen el nostre estat del benestar.

EUiA rebutgem la persecució que pateixen sindicalistes i les classes treballadores quan exerceixen el seu dret de vaga. Hem d’acabar d’una vegada per totes amb la Llei Mordassa del PP i amb un Codi Penal que priva de llibertat tots els condemnats per aquesta causa, com l’Alfon, que està patint presó injusta des de fa mesos.

EUiA reclamem la derogació de les últimes reformes laborals que han provocat milions d’acomiadaments i un impuls estratosfèric de la precarització de les condicions laborals. Hem de lluitar contra l’atur i la precarietat amb totes les nostres forces i garantir els mínims bàsics per combatre la pobresa.

EUiA reivindiquem dignificar els salaris a través de la pujada del SMI i de la pensió mínima a 1.000€, lluitar contra les desigualtats, així com potenciar i defensar els serveis públics com a fórmula de salari indirecte que beneficia fonamentalment als treballadors i les treballadores.

Som en un moment molt important que necessitem que culmini en un govern de les forces del canvi i d’esquerres a l’Estat espanyol, per això creiem imprescindible sumar i confluir, això és el que necessita la classe treballadora. És el moment de representar a la gent que lluita dia a dia per tenir una vida digna, amb pa, treball i sostre, i cridem a participar a les Marxes per la Dignitat del pròxim 28 de maig.

El Parlament de Catalunya ha d’aprovar la Renda Garantida de Ciutadania, i a la Generalitat de Catalunya li exigim l’aplicació de la llei 24/2015 d’habitatge i contra la pobresa energètica en tota la seva amplitud, malgrat la sentència del Tribunal Constitucional. Així mateix, cal la més gran mobilització per oposar-nos als tractats de lliure comerç i d’inversions CETA i TTIP, així com al TISA, de liberalització de serveis.

Cal la mobilització activa en una lluita sostinguda per aconseguir els nostres objectius, per un canvi que faci possible posar fi a l’austericidi i les polítiques neoliberals que ens esclafen i només beneficien als poderosos, en nom d’una Europa unida.

EUiA fem una crida a la participació massiva a les diferents manifestacions que pel 1er de Maig es faran a tota Catalunya, així com a les convocatòries de les Marxes per la Dignitat del proper 28 de maig.

Visca el 1er de Maig!

Visca la lluita dels treballadors i treballadores!

Els militants i simpatitzant d’EUiA Santa Coloma hem quedat a les 10’30 al a la parada de metro Santa Coloma per anar a la manifestació de Barcelona. Us esperem!!

Llegir més …

Via:: EUiA

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/04/C3ADndice1.jpg?fit=650%2C296&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/04/C3ADndice1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralEl 1er de Maig és el dia mundial de la classe treballadora. Un dia de mobilització, de reivindicació i de lluita contra les desigualtats i per la defensa dels drets dels treballadors i les treballadores de tot el món. EUiA denunciem els privilegis de les grans fortunes, la banca...Santa Coloma de Gramenet