Amigues i amics,

Em plau convidar-vos a un acte que per a mi és molt especial. D’una banda presentaré el meu darrer llibre “Llegir al metro”, però d’altra banda celebraré vint anys de llibres amb vint llibres publicats.

M’agradaria molt poder-ho compartir amb vosaltres.
L’acte serà el dia 18 d’abril a les 19:30 a la Sala d’actes de la biblioteca Singuerlín Salvador Cabré de Santa Coloma de Gramenet (Pl. Sagrada Família, metro línia 9 estació Singuerlín).
Us envio invitació en format jpg i pdf.
Una abraçada ben gran

Rodolfo del Hoyo

adminGeneralAmigues i amics,Em plau convidar-vos a un acte que per a mi és molt especial. D'una banda presentaré el meu darrer llibre 'Llegir al metro', però d'altra banda celebraré vint anys de llibres amb vint llibres publicats.M'agradaria molt poder-ho compartir amb vosaltres.L'acte serà el dia 18 d'abril a les...Santa Coloma de Gramenet