Bartomeu al futur complex de les olivereselpunt.cat – L’estructura del futur complex que l’Ajuntament de Santa Coloma està aixecant a les Oliveres estarà enllestida d’aquí a un parell i mig de mesos, just abans de Nadal. Així ho han assegurat aquesta setmana els responsables del projecte, durant una visita d’obres. El complex, que inclou una escola bressol, un pàrquing, un camp de futbol i la comissaria de la policia local, vol esdevenir una nova centralitat de la ciutat i ser el revulsiu definitiu per desenvolupar l’activitat comercial al barri.

«Aquesta és la nova Santa Coloma.» L’alcalde, el socialista Bartomeu Muñoz, explicava aquesta setmana orgullós la funcionalitat del nou complex que el seu govern està construint al barri de les Oliveres. En una visita d’obres, Muñoz va destacar el model made in Santa Coloma, que consisteix a fer un únic complex amb múltiples serveis, experiència que ja s’ha portat a terme al barri de Singuerlín, amb el mercat i la biblioteca, o que ja s’ha projectat al Fondo, amb el futur mercat. «En una ciutat com la nostra amb poc espai el model és fer equipaments multidisciplinaris», va assegurar.

Al complex de les Oliveres s’hi encabiran una escola bressol de dues línies (82 places), un aparcament per a 200 vehicles, un camp de futbol i la comissaria de la policia local. Per l’alcalde, el trasllat d’aquest servei -que ara està situat al barri de Santa Rosa- donarà una nova centralitat al barri. «Que la nova seu de la policia sigui aquí és molt important, significarà gent i vida per al barri», va explicar.

Els veïns del barri també es mostren molt satisfets amb el projecte. «El tema de l’aparcament sempre ha estat una reivindicació nostra, però no només hem guanyat això, sinó també altres equipaments necessaris», va dir José Antonio Vates, president de l’associació de veïns de les Oliveres.

Revulsiu comercial

El complex està cridat a ser, també, el revulsiu definitiu per desenvolupar l’activitat comercial al barri. L’alcalde destaca la importància del projecte, que, més enllà de dotar d’equipaments el barri, facilitarà per fi l’establiment de botigues, una de les seves mancances. «El projecte significa que tard o d’hora hi haurà comerç i això és molt important», explica. I és que aquest barri, el més allunyat de la ciutat, no té ni forn de pa, ni supermercat, ni entitats bancàries.

adminGeneralelpunt.cat - L'estructura del futur complex que l'Ajuntament de Santa Coloma està aixecant a les Oliveres estarà enllestida d'aquí a un parell i mig de mesos, just abans de Nadal. Així ho han assegurat aquesta setmana els responsables del projecte, durant una visita d'obres. El complex, que inclou una...Santa Coloma de Gramenet