L’alcalde, Bartomeu Muñoz, nega la paraula als regidors ICV-EUiA…
Aprovades dues mocions presentades per ICV-EUiA, una en suport d'en Juan Guerrero i l'altre denunciant l'aturada en el procés de retorn dels papers de Salamanca.

silenciar

En diversos punts de l’ordre del dia del Ple d’ahir 1 d’Octubre, els regidors del nostre Grup Municipal van mostrar el seu desacord. El nostre Grup va criticar el fet que de Gener a Juny, el període previ a les eleccions, es van fer cada setmana balls de saló pels avis de la nostra ciutat al Pavelló de Can Cisteré, amb un cost de 72.000 euros adicionals, quan la previsió inicial era de 10.000. Ara, un cop passades les eleccions, ja no hi ha balls de saló, ni res que si assembli, que ha passat?, és fàcil: han passat les eleccions.

Un altre cas similar, en el que el Grup Municipal d’ICV-EUiA va votar en contra, va ser l’augment de la partida destinada a la inauguració de l’Auditori, ja que a la inicialment prevista de 100.000 euros, i a una subvenció de la Mancomunitat de Municipis, es van afegir ahir, una despesa de 89.000 euros més. La inauguració haurà costat, al voltant d’un 40 milions de les antigues pessetes. Exagerat, més si es té en compte que actualment encara no tenim programació d’aquesta temporada del Auditori. Que ha passat? Han passat les eleccions.

També es va votar en contra de la contractació d’una persona a temps complet com a gerent de Grametres, ja que abans la funció la compaginava el Gerent-Director de l’Ajuntament, entre d’altres funcions. Ja que no s’ha ampliat ni la plantilla ni el volum de feina d’aquesta empresa municipal, considerem innecessària una nova contractació. El que cal és un debat sobre el paper dels mitjans de comunicació pública locals.

La part més increïble va venir en el torn de precs i preguntes, en la que el nostre portaveu, Siscu Sánchez, va llegir unes preguntes demanant informació sobre la situació de l’edifici destinat als afectats del Fondo. L’alcalde, visiblement molest i en to xulesc, es va dirigir als nostres regidors i es va negar a donar-los la paraula quan aquests van voler fer ús d’un torn de rèplica,. Aquest, és el nostre Alcalde i la seva majoria absoluta.

 

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/imagen_de_la_campana_de_reporteros_sin_fronteras_sobre_la_libertad_de_expresion_articlepopup.jpg?fit=235%2C214&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/imagen_de_la_campana_de_reporteros_sin_fronteras_sobre_la_libertad_de_expresion_articlepopup.jpg?resize=150%2C150&ssl=1adminGeneralL’alcalde, Bartomeu Muñoz, nega la paraula als regidors ICV-EUiA... Aprovades dues mocions presentades per ICV-EUiA, una en suport d'en Juan Guerrero i l'altre denunciant l'aturada en el procés de retorn dels papers de Salamanca.En diversos punts de l’ordre del dia del Ple d’ahir 1 d’Octubre, els regidors del nostre...Santa Coloma de Gramenet