Web de Gent de GramenetelPunt.cat via A.Perea

Divorci a Gent de Gramenet pel «procediment» a l’hora d’elaborar les llistes. El motiu és el procés emprat per decidir la candidatura, no qui l’hauria d’encapçalar. El conflicte provoca l’abandó de tres dels portaveus.

Quan falta poc més de mig any per a les eleccions municipals, una de les formacions amb possibilitats d’estrenar-se a l’Ajuntament de Santa Coloma, Gent de Gramenet, passa hores baixes. El «moviment divers per una Santa Coloma millor» -com s’autodenomina- viu un conflicte intern que ha provocat la marxa de tres dels vuit portaveus que formen part de la taula, l’òrgan de direcció que coordina la seva activitat. Antoni Jaumandreu Pepònio i Serafín Bravo són dos dels dissidents, tot i que continuen vinculats a Gent.

El motiu d’aquesta situació seria el «procediment» mitjançant el qual s’ha elaborat la llista per concórrer a les eleccions municipals. «No és qüestió de números, de qui va primer, segon o tercer o qui tanca la llista», asseguren algunes veus. «El problema és que les coses s’han de fer de manera assembleària», critiquen. A principi de setembre, es va presentar la llista i es va votar. «Pepònio va perdre les votacions», expliquen. Les mateixes fonts asseguren que, com a conseqüència d’això, Jaumandreu va renunciar per carta al seu càrrec i va decidir passar a ser només «simpatitzant».

Vinculat o no amb l’afer, el web de Gent -força visitat i del qual s’encarregava Jaumandreu- ha deixat de funcionar. Tot plegat no deixa d’entrar en contradicció amb la filosofia de Gent, que sempre s’ha volgut desvincular del funcionament dels partits polítics tradicionals.

No només les llistes

Algunes veus asseguren que les divergències «van més enllà del procediment per escollir cap de llista

adminGeneralelPunt.cat via A.Perea -Divorci a Gent de Gramenet pel «procediment» a l'hora d'elaborar les llistes. El motiu és el procés emprat per decidir la candidatura, no qui l'hauria d'encapçalar. El conflicte provoca l'abandó de tres dels portaveus.Quan falta poc més de mig any per a les eleccions municipals, una...Santa Coloma de Gramenet