llegums

De l’11 al 20 de novembre arriba una nova edició de la Setmana de la Ciència, una convocatòria impulsada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) i que servirà novament per descobrir propostes sobre la recerca que es duu a terme a la Universitat de Barcelona. Les activitats que presenta la UB estan coordinades pels professors Josep Barbosa i Fernando Benavente, del Departament d’Enginyeria Química i Química Analítica de la Facultat de Química.

La 21a edició de la Setmana de la Ciència està centrada en tres eixos temàtics: els llegums, amb motiu de l’Any Internacional dels Llegums; la cartografia, amb motiu de l’Any Internacional del Mapa, i la relació global-local, amb motiu de l’Any Internacional de l’Entesa Mundial. L’acte d’inauguració de la Setmana té lloc avui, 11 de novembre, a les 10 hores, al Parlament de Catalunya. Hi participen la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; el secretari d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement, Arcadi Navarro, i el president de l’FCRi, Antoni Esteve. Antoni Plasència, director general d’ISGlobal, hi impartirà la conferència inaugural, amb el títol “Mecenatge científic: experiències globals, reptes de país», que donarà pas a la jornada “Mecenatge i finançament de la recerca», organitzada per l’FCRi amb el suport del Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia (CAPCIT).

Com cada any, la Mostra de Vídeo Científic a la UB serà una de les activitats més emblemàtiques de la Setmana de la Ciència, amb un programa que inclou una selecció de produccions audiovisuals i una taula rodona al voltant dels llegums. La mostra tindrà lloc el dimecres 16 de novembre, a partir de les 11 hores, a la sala de les Voltes del campus de l’Alimentació de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet. L’activitat, que és gratuïta i oberta al públic en general, també es podrà seguir en directe mitjançant UBtv.

Filed under:

Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralDe l'11 al 20 de novembre arriba una nova edició de la Setmana de la Ciència, una convocatòria impulsada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) i que servirà novament per descobrir propostes sobre la recerca que es duu a terme a la Universitat...Santa Coloma de Gramenet