Nota de Premsa

La mobilització SOS Gent Gran assoleix compromisos al Parlament per Santa Coloma

El Grup Municipal Gent d’Esquerres-ICV-EUiA està present i dona tot el suport a la lluita que duu a terme SOS Gent Gran en la reivindicació d’una altra residència i un centre de dia públics per a la nostra ciutat. Ahir un centenar de persones d’aquest col·lectiu colomenc es concentraven davant el Parlament de Catalunya mentre un petit grup representatiu exposava les reclamacions als diputats i diputades de tots els grups parlamentaris. De la trobada sortia el compromís de sol·licitar ser rebuts en breu a la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat per presentar un dossier detallat de la reivindicació ciutadana. SOS Gent Gran ha aconseguit també que l’Ajuntament de Santa Coloma es comprometi a documentar la previsió de reserva de sòl fins que es faci la cessió definitiva dels terrenys on s’han de construir els equipaments.

Les accions d’ahir han obert camí a tots els grup polítics amb representació al Parlament de Catalunya per presentar una Proposta de Resolució conjunta sobre les residències i centres de dia a Santa Coloma de Gramenet per tal que sigui valorada a la Comissió d’Afers Socials i Famílies d’aquesta conselleria, argumentant la necessitat urgent de dotar a la ciutat de recursos assistencials per a la gent gran. A partir d’aquí, en col·laboració amb el nostre grup al Parlament de Catalunya, Catalunya Si Que es Pot, seguirem lluitant per que el projecte s’inclogui en els pressupostos del Govern per 2017 que s’han d’aprovar al desembre.

Santa Coloma de Gramenet, 28 d’octubre 2016

Llegir més …

Via:: ICV

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/11/sos_gent_gran.jpg?fit=664%2C246&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/11/sos_gent_gran.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralNota de Premsa ...Santa Coloma de Gramenet