HORTGERMINA

Des de la Fundació Germina ens conviden a la presentació del seu projecte d’Hort comunitari que tindrà lloc el proper divendres 22 de gener de 17h a 19h a la Plaça del Rellotge.

La presentació comptarà amb:
Parada informativa i taller de planters realitzat pels infants del Centre Obert
infantil Germina
Espectacle infantil “Una carretada de contes” a càrrec de La Guilla Teatre
Tastet de productes a càrrec de les famílies

Els projectes al voltant del Horts Urbans representen una gran oportunitat per a potenciar valors socials i ambientals: permeten a les persones apropar-se al món agrari, als principis de l’agricultura biològica i al cicle dels aliments, i esdevenen nous espais verds públics per a la ciutat.

Promouen la creació d’un teixit de noves relacions entre persones de diverses procedències i edats, ja que les activitats educatives que s’hi poden realitzar faciliten la relació i el compromís entre els infants, joves i les persones grans, i per tant contribueixen a enfortir els llaços de la comunitat.

HORTGERMINA

La entrada La Fundació Germina presenta el seu hort comunitari aparece primero en Sóc Serra d’en Mena.

Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/01/HORTGERMINA-300x212.jpg?fit=300%2C212&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/01/HORTGERMINA-300x212.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralDes de la Fundació Germina ens conviden a la presentació del seu projecte d'Hort comunitari que tindrà lloc el proper divendres 22 de gener de 17h a 19h a la Plaça del Rellotge. La presentació comptarà amb: – Parada informativa i taller de planters realitzat pels infants del Centre Obert infantil Germina –...Santa Coloma de Gramenet