Baixa el programa d'activitats de l'expocoloma 2007 gramenet.cat – Els dies 13, 14, 15 i 16 de setembre tindrà lloc al parc Europa la 19a edició de la fira multisectorial Expocoloma, l’aparador més important de l’activitat econòmica i comercial de la ciutat. La superfície de la mostra és de 7.500 metres quadrats i el nombre d’expositors puja a 115. La Expocoloma, després de dinou anys d’existència, s’ha consolidat com un esdeveniment social de primer ordre per als colomencs, així com una oferta comercial atractiva, madura i innovadora.

La inauguració oficial de Expocoloma serà dijous que ve, 13 de setembre (18 h.), i estarà presidida per l’alcalde, Bartomeu Muñoz. Aquest dia l’horari d’obertura serà de 17 a 22 h. El recinte firal estarà obert al públic en les següents jornades de 10 a 14 i de 17 a 22 h.

L’organització de Expocoloma va a càrrec de la societat municipal Grameimpuls i de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i compta amb el suport incondicional del propi Ajuntament. En aquesta edició el pressupost ronda els 300.000 euros.

La fira ocupa una extensió de 7.500 metres quadrats sobre els quals s’instal·laran 160 estands corresponents a 115 expositors. El 65% d’ells estan establerts a Santa Coloma i el 35% restant són firmes comercials de fora. Els sectors que estaran representats a la mostra són aquests: alimentació, automoció, construcció, rehabilitació i habitatge, empreses de serveis, equipaments per a la llar, equipaments per a les persones i nous emprenedors.

L’organització espera superar la xifra de 250.000 visitants i incrementar el nombre de persones que es desplacen des d’altres ciutats, extrem que explica el creixement que ha experimentat Expocoloma i les expectatives que desperta.

En les últimes edicions, el 65% dels visitants se situava entre 18 i 55 anys, una franja d’edat molt interessant des de l’òptica comercial.

Com sempre, la fira comercial colomenc compta amb un ampli programa d’activitats lúdiques que farà les delícies del públic. Entre les més importants, cal citar la VI Travessa de Cotxes d’Època, que cobrirà el trajecte Santa Coloma de Gramenet-Rubí-Santa Coloma de Gramenet; la cinquena edició dels Premis Pentagrama que atorga l’emissora Gramaràdio a artistes musicals molt populars; el Concurs de Cambrers, que posarà a prova la resistència i les habilitats d’aquests professionals; la Bicicletada Popular Joaquim Mora; el Torneig d’Escacs Gegant que patrocina l’empresa PASCSA; la Mostra de Puntaires, i el Concurs de Enfiladores d’Agulles.

Podeu veure la agenda d’activitats aqui .

 
 
adminGeneral13,ACI,activitats,Bartomeu Mu,Escacs Gegant,jornades,PASCSA,Premis Pentagrama,primer,programa,que,Santa Colomagramenet.cat - Els dies 13, 14, 15 i 16 de setembre tindrà lloc al parc Europa la 19a edició de la fira multisectorial Expocoloma, l'aparador més important de l'activitat econòmica i comercial de la ciutat. La superfície de la mostra és de 7.500 metres quadrats i el nombre...Santa Coloma de Gramenet