Tal com vaig anunciar al meu darrer article, “Cent anys amb la Colmena” [1], en el qual parlava de la trajectòria d’aquesta entitat colomenca que està tancant la commemoració del seu centenari, avui vull tractar la relació de l’atletisme amb la cooperativa “La Colmena”. Per què no vaig incorporar el tema a l’anterior article? Perquè porto un temps fent recerques sobre l’atletisme a Santa Coloma i la informació recollida precisava d’un article monogràfic. Davant la inexistència d’una cursa pedestre a la Festa Major, un grup d’ex-atletes i aficionats van decidir constituir la Societat Atlètica “La Colmena” (SAC) el setembre de 1947. El nucli directiu inicial el formaven Arnaldo Farré com a… [Segueix llegint] Llegir més …

Via:: forumgrama

Tedi RocaGeneralTal com vaig anunciar al meu darrer article, “Cent anys amb la Colmena” , en el qual parlava de la trajectòria d'aquesta entitat colomenca que està tancant la commemoració del seu centenari, avui vull tractar la relació de l'atletisme amb la cooperativa “La Colmena”. Per què no vaig incorporar...Santa Coloma de Gramenet