elpunt.catLa biblioteca de Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet exposa fins a finals de mes una mostra de fotografies sobre l’ajuda visual que l’ONG Òptics pel Món desenvolupa a Nicaragua. Es tracta d’una vintena de fotografies vinculades a un dels projectes de cooperació que porta a terme l’entitat i que ha estat batejat com «Yo sí puedo». En aquest sentit, l’exposició retrata la iniciativa de l’entitat, que va adreçada a totes aquelles persones que, en el procés d’alfabetització, tenen problemes visuals.

Optics del mon

Les fotografies, que estan fetes per Albert Pérez, demostren la important tasca de sensibilització que des de fa anys fa l’entitat en aquest país centreamericà. L’exposició es pot visitar fins al dissabte 29 de gener en horari de biblioteca: dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 15.30 a 20.30 hores i dimarts de 10 a 20.30 hores. El dissabte la biblioteca obre al matí, de 10 a 14 hores.

L’ONG Òptics pel Món va néixer el 1995 i executa projectes de cooperació internacional en l’àmbit de la salut visual a diferents països en vies de desenvolupament.

adminGeneralelpunt.catLa biblioteca de Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet exposa fins a finals de mes una mostra de fotografies sobre l'ajuda visual que l'ONG Òptics pel Món desenvolupa a Nicaragua. Es tracta d'una vintena de fotografies vinculades a un dels projectes de cooperació que porta a terme l'entitat...Santa Coloma de Gramenet