Dilluns dia 3 de març al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar deSanta Coloma de Gramenet  (carrer Sant Carles núm. 1) a les 19:30 horeshi haurà una xerrada impartida per 2 treballadors socials de Cuba queexplicaran la situació actual de la “Batalla de las ideas” que s’estàduent a terme a l’illa caribenya. En acabat es farà un pica pica.Anteriorment a la xerrada  els treballadors socials seràn rebuts perNúria Parlón, regidora i amb els càrrec d’adjunta a la ponència de cultura, joventut  i cooperació i solidairtat. 

L’acte està organitzat per 3 brigades de joves solidaris amb Cuba, la brigada de Guinardó (Barcelona),la brigada de  Badalona i la de Santa Coloma de Gramenet (Brigada Julio Antonio Mella).

brigadajulioantoniomella@yahoo.es 

 

adminGeneralDilluns dia 3 de març al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar deSanta Coloma de Gramenet  (carrer Sant Carles núm. 1) a les 19:30 horeshi haurà una xerrada impartida per 2 treballadors socials de Cuba queexplicaran la situació actual de la 'Batalla de las ideas' que s'estàduent a terme...Santa Coloma de Gramenet