Izquierda Unida va tancar aquest dilluns un acord electoral amb Podem, en el marc de les properes eleccions generals del 26-J, amb l’objectiu de “recuperar el país” a favor de les classes populars.

Després del consens assolit en les línies generals de l’acord, el secretari d’organització d’IU, Adolfo Barrena, i el seu homòleg de Podem, Pablo Echenique, van ultimar el document definitiu, que a partir d’avui se sotmet a votació.*

IU ha iniciat avui la consulta del text definitiu als seus militants i simpatitzants (inscrits abans del 28 d’abril), que tenen de marge fins demà dimecres 11 de maig per pronunciar-se sobre l’acord.

La votació online estarà oberta des de les 0 hores d’aquest dimarts fins les 9 del matí del dimecres. La votació presencial serà dimecres 11 de maig de 16h a 22h en els punts que s’adjunten a continuació

Els resultats es publicaran el proper dijous, 12 de maig. En cas de resultat positiu, la coalició electoral es registrarà divendres.

*Accedeix a la plataforma de votació online.

Els punts de votació presencial per l’afiliació i amics i amigues d’EUiA, DIMECRES 11 de MAIG de 16:00 a 20:00, son els següents:

– Barcelona: Liuva, 39 (hi voten les assemblees de districte de Barcelona Ciutat)

– L’ Hospitalet: Rodés , 41 baixos. (hi vota l’assemblea de l’Hospitalet)

– Badalona: Marqués de Sant Morí, 159 baixos (hi vota l’assemblea de Badalona)

– Sant Adrià: Joan Fiveller, 12 baixos (hi vota l’assemblea de Sant Adrià)

– Santa Coloma: Sant Ramon, 47 (hi vota l’assemblea de Santa Coloma)

– Cornellà: Verge del Pilar, 25 baixos (hi voten totes les assemblees del Baix Llobregat)

– Mataró: Arnau Palau, 19 baixos (hi voten totes les assemblees del Maresme)

– Vilanova i la Geltrú: Sant Sebastià, 28 1º (hi voten totes les assemblees del Garraf, Alt Penedès i Anoia)

– Moncada i Reixac: Montiu, 12 bis baixos (hi voten les assemblees de Montcada i Reixac, Cerdanyola, Ripollet, Sant Cugat i Santa Perpètua)

– Barberà del Vallès: Avda. Generalitat, 68 esc. A Ent. 2ª (hi voten les assemblees de Barberà, Badia, Castellar, Palau, Polinyà, Rubí, Sabadell, Sentmenat i Terrassa)

– Mollet del Vallès: Bernat Metge, 49 baixos (hi voten les assemblees de Mollet, La Llagosta, Parets, Caldes, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Sant Fost, Santa Maria de Martorelles i Martorelles)

– Montornès del Vallès: General Prim, 4 (hi voten les assemblees de Montornès, Granollers, La Roca, Les Franqueses, Cardedeu, Canovelles, Montmeló, Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera)

– Manresa: Carrer de la mel, 8, 1er (hi voten les assemblees del Bages, Osona i el Berguedà)

– Tarragona: Avda. Ramón i Cajal , 62 1º (hi voten totes les assemblees de la província de Tarragona)

– Lleida: Torres de Sanuy, 5 Altell (hi voten totes les assemblees de la província de Lleida)

Llegir més …

Via:: EUiA

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/05/feuia_7950.jpg?fit=600%2C400&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/05/feuia_7950.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralIzquierda Unida va tancar aquest dilluns un acord electoral amb Podem, en el marc de les properes eleccions generals del 26-J, amb l'objectiu de “recuperar el país” a favor de les classes populars. Després del consens assolit en les línies generals de l'acord, el secretari d'organització d'IU, Adolfo Barrena, i...Santa Coloma de Gramenet