isglobal_logo_072016

L’adscripció a la Universitat de Barcelona com a institut universitari de recerca s’ha produït poques setmanes després de la integració entre el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) i el mateix ISGlobal. Fruit d’aquesta fusió, el nou ISGlobal té ara una plantilla de 376 persones i un total de 30 grups de recerca, repartits en dues grans àrees: malalties infeccioses, d’una banda, i malalties no transmissibles i medi ambient, de l’altra. Així mateix, l’Institut de Salut Global de Barcelona disposa de dos campus: el campus Clínic, a l’entorn de l’Hospital Clínic, i el campus Mar, ubicat al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

En l’àmbit docent, ISGlobal coordina 24 programes de postgrau i cursos curts a la Universitat de Barcelona, entre els quals destaquen els màsters de Salut Global i de Recerca Clínica: Especialitat en Salut Internacional, o les línies de doctorat de Salut Internacional del programa de Medicina i Recerca Translacional, així com el programa Erasmus Mundus Trans Global Health.

Trobareu la Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralL'adscripció a la Universitat de Barcelona com a institut universitari de recerca s'ha produït poques setmanes després de la integració entre el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) i el mateix ISGlobal. Fruit d'aquesta fusió, el nou ISGlobal té ara una plantilla de 376 persones i un total...Santa Coloma de Gramenet