Com cada any, Gent de Gramenet participarem a la Fira de Llibreters i Entitats que es fa a la Plaça de la Vila per la Diada de Sant Jordi, demà dilluns 23 d’abril. Passa’t en qualsevol moment a saludar, parlar, visitar-nos i podrem parlar una estona! Enguany, a més estem d’estrena i demà mateix podrem donar-te en mà el primer número de la nova revista de Gent de Gramenet, que sortirà demà al carrer en paper.

A més, us podem informar que gràcies a la petició feta pel Grup Municipal de Gent de Gramenet Santa Coloma s’enllaça pel català (clicant podreu trobar més informació), sent així, fins al moment, el primer Ajuntament del Principat en sumar-se a la crida.

adminGeneralcarrer,crida,Grup Municipal,nova,primer,que,Sant JordiCom cada any, Gent de Gramenet participarem a la Fira de Llibreters i Entitats que es fa a la Plaça de la Vila per la Diada de Sant Jordi, demà dilluns 23 d'abril. Passa't en qualsevol moment a saludar, parlar, visitar-nos i podrem parlar una estona! Enguany, a més...Santa Coloma de Gramenet