icv-euiaICV-EUiA publica al web i a les xarxes socials el vídeo del candidat i cap de llista a les properes eleccions municipals, Siscu Sánchez, que ja es va estrenar en l’acte de presentació de candidatura el passat 24 de març al Museu Torre Balldovina. Gairebé un centenar i mig de persones van poder veure en primícia la filmació que recull els propòsits i valors que ICV-EUiA defensa a Santa Coloma: eficàcia, transparència i diàleg. A partir d’avui tothom tindrà accés en aquesta web, a youtube i a facebook.
El vídeo, que té per títol “Els valors d’un candidat”, és una declaració d’intencions que reflecteix l’actitud del candidat i de la seva formació de cara a les properes eleccions del mes de maig. “És una mostra que deixa veure algunes escletxes del que seran les prioritats electorals tot i que les propostes encara s’han de concretar en la jornada programàtica que tindrà lloc el proper 9 d’abril a Can Sisteré”, comenta ICV-EUiA de Santa Coloma.
El mercat de Singuerlín, Les Oliveres, la plaça del Rellotge del Fondo, les lleres del riu Besòs, la plaça de la Vila, l’Ajuntament, Can Franquesa i el parc de la Bastida són alguns dels escenaris que recorre el candidat en aquest vídeo. “Durant aquests anys he vist com altres portaven l’ombra de la corrupció a la nostra ciutat i Santa Coloma no es mereix això”, comenta Siscu Sánchez al vídeo. “Eficàcia és fer allò que es promet i no deixar perdre equipaments que són necessaris per a la ciutat” -afegeix el candidat des de l’escola bressol en obres de Les Oliveres. “Governar no és tancar-se en un despatx sinó trepitjar el carrer i conèixer els problemes que ens afecten a totes ia tots”, reclama Sánchez havent parlat amb veïns i veïnes del Fondo.
ICV-EUiA també ha donat a conèixer els seus propòsits a través d’un full informatiu que es va repartir per la ciutat (que també el poden descarregar al web www.iniciativa.cat/santacoloma).

adminGeneralICV-EUiA publica al web i a les xarxes socials el vídeo del candidat i cap de llista a les properes eleccions municipals, Siscu Sánchez, que ja es va estrenar en l'acte de presentació de candidatura el passat 24 de març al Museu Torre Balldovina. Gairebé un centenar i mig...Santa Coloma de Gramenet