Xavi Pujols, Siscu Sánchez, Loli Gómez, Alexandra Sevilla El programa electoral per a les properes eleccions municipals, que va aprovar ICV-EUiA el dissabte passat, té l’objectiu de “reactivar la ciutat amb la col·laboració de tothom”. El document, basat en el consens i la participació, propugna un nou tarannà polític per Santa Coloma assumint aquells compromisos que retornin “la il·lusió” i “l’orgull” a Santa Coloma. Loli Gómez, coordinadora del programa, va insistir en la necessitat de dialogar a Santa Coloma donat que, en les diferents visites a barris i aportacions de la ciutadania, s’havia detectat “malestar” per “la manera com s’ha governat l’Ajuntament”. El candidat Xavi Pujols va destacar el procés participatiu i obert del programa així com la voluntat de sumar esforços i Siscu Sánchez, cap de llista i regidor, va incidir en el realisme de les propostes. “Són propostes reals i concretes que interessen a la ciutadania”, va explicar. El programa es podrà consultar properament en el web www.siscusanchez.cat.
La Jornada Programàtica també va comptar amb la intervenció de Màrius Garcia, responsable de Política Municipal d’ICV, i de Gregorio Belmonte, membre de la comissió permanent d’EUiA. Garcia va reivindicar la política “feta des dels valors” i va destacar la importància d’aquestes eleccions per la cohesió social mentre que Belmonte va destacar el rebuig a la xenofòbia i va insistir en la “pedagogia” com a necessitat política.
ENCARA ES PODEN APORTAR IDEES
ICV-EUiA encara ofereix la possibilitat que la ciutadania pugui fer arribar la seva idea a través del formulari disponible a www.siscusanchez.cat o poden posar-se en contacte amb els regidors del grup municipal d’ICV-EUIA. També tenen l’opció de dirigir-se al local (C/Segarra 9), trucar al telèfon 934660645 o enviar un correu a santacoloma@iniciativa.cat.
L’organització ja fa temps que treballa amb veïns i veïnes del municipi així com amb entitats o associacions per tal de detectar les mancances de la ciutat i recollir propostes. De fet, el grup municipal d’ICV-EUIA es caracteritza, entre altres coses, per la seva proximitat al ciutadà i per la seva voluntat de participar en la vida diària de Santa Coloma.

adminGeneralEl programa electoral per a les properes eleccions municipals, que va aprovar ICV-EUiA el dissabte passat, té l'objectiu de 'reactivar la ciutat amb la col·laboració de tothom'. El document, basat en el consens i la participació, propugna un nou tarannà polític per Santa Coloma assumint aquells compromisos que...Santa Coloma de Gramenet