L’alcalde no te paraula. Santa Coloma indignada.

ICV demanarà explicacions i exigirà el compliment dels acords i el respecte als veïns afectats per l’explosió de gas del Fondo. El projecte en marxa del nou edifici, la torre Sònia, ja no es podrà dur a terme tal i com s’havia promés als veïns i s’havia presentat públicament.

Ningú no entén l’actitud de l’Alcalde Bartomeu Muñoz que incompleix amb les seves pròpies promeses, amb uns veïns que ja han patit prou. Unes promeses, acompanyades d’un projecte, amb maqueta i presentació pública i que ja havia fet la cololocació de la primera pedra. Però, les eleccions ja han passat, i ara ens queda un govern de majoria absoluta dirigit per Bartomeu Muñoz. És aquesta la Santa Coloma que va a més amb les persones, si és així, amb quines persones?

Podeu ampliar la notícia a la pàgina de Vilaweb

També podeu veure l’edició del Mirall.net 

Informació sobre la  Torre Sonia 

 

adminGeneralAlcalde Bartomeu Mu,eleccions,gas,govern,icv,que,Santa ColomaL'alcalde no te paraula. Santa Coloma indignada.ICV demanarà explicacions i exigirà el compliment dels acords i el respecte als veïns afectats per l'explosió de gas del Fondo. El projecte en marxa del nou edifici, la torre Sònia, ja no es podrà dur a terme tal i com s'havia promés...Santa Coloma de Gramenet