Al darrer ple Municipal celebrat a l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet el dia 29 de febrer de 2016 portava en el setè punt de l’orde del dia un punt clau per entendre la política municipal que practica el PSC al nostre municipi en vers a les privatitzacions dels serveis públics i l’esport.

El punt deia “Proposta d’aprovació de bonificacions d’IBI i d’IAE per a l’exercici 2016.” Finalment aquest punt va ser aprovat gracies a la majoria absoluta del grup socialista al consistori,

Però vet aquí, el fons de la qüestió és que es bonifiqués el 95% d’impostos a 2 empreses privades, empreses que facturen més d’1 milió d’euros anuals que demanen empara en l’interès general de la ciutat.

Els serveis que ofereixen aquestes empreses són els relacionats amb les piscines municipals. Les empreses privades gestionen espais públics, cobren quotes als seus socis per oferir uns serveis i a sobre no existeix un retorn econòmic en forma d’impostos cap a la ciutadania, per poder millorar els pressupostos municipals i aplicar-ho a despeses socials que tan necessaris són.

Fa poques dates, també es va decidir eliminar l’Institut Municipal d’Esports (IME), evidentment, quin sentit té un institut municipal si les grans estructures de l’esport colomenc les gestionen empreses privades que a més no paguen impostos.

Quina és la política de l’ajuntament en vers els esports a la ciutat?, municipalitzar serveis?, incentivar la pràctica de l’esport escolar amb lligues escolars per afavorir el teixit multi social de la ciutat? Promoure la construcció de nous espais per acollir a totes les entitats colomenques que fan que els nostres joves s’eduquin en un entorn sa?

La resposta és tot el contrari, privatitzar serveis, inexistència de lligues escolars, dèficit d’espais per a les entitats.

L’esport és un bon punt per iniciar la construcció d’una societat millor, però si els diners que és generen acaben en mans privades mai tindrem per comprar pilotes.

Sam Nuñez
simpatitzant d’Esquerra Gramenet

Llegir més …

Via:: ERC

Tedi RocaGeneralAl darrer ple Municipal celebrat a l'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet el dia 29 de febrer de 2016 portava en el setè punt de l'orde del dia un punt clau per entendre la política municipal que practica el PSC al nostre municipi en vers a les privatitzacions...Santa Coloma de Gramenet