El proper 7 d’abril a les 18h l’Aula Magna de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona acollirà l’acte d’entrega de la I Edició dels Premis Càtedra UB-DANONE.

Durant l’acte s’entregaran els premis als alumnes i tutors dels millors Treballs de Fi de Grau de Nutrició Humana i Dietètica i de Ciència i Tecnologia dels Aliments, graus impartits al Campus de l’Alimentació de Torribera.

La cerimònia serà presidida pel Dr. Dídac Ramírez, rector de la UB, el Sr. Antoni Díaz, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Alimentaries de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Jérôme Boesch, president de DANONE España.

El Dr. Abel Mariné, catedràtic emèrit del Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia de la UB, impartirà la conferència “La història del iogurt i la seva vinculació amb Barcelona”.

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl proper 7 d'abril a les 18h l'Aula Magna de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona acollirà l'acte d'entrega de la I Edició dels Premis Càtedra UB-DANONE. Durant l'acte s'entregaran els premis als alumnes i tutors dels millors Treballs de Fi de Grau de Nutrició Humana i Dietètica i...Santa Coloma de Gramenet