Guia Treballbarcelonesjove.net – Si vols treballar durant els mesos d’estiu i no saps per on començar, el Consell Comarcal ha preparat un document que et pot ajudar, es tracta d’una Guia per a Joves que busquen feina de temporada . Els suggeriments se centren en els sectors del Turisme i l’Hostaleria, el Comerç, el Servei a les persones, els Serveis a les empreses i les feines a l’estranger, perquè puguis triar entre allò que s’adapta millor al teu perfil.

Aquesta guia et dóna alguns consells sobre ls primers passos que has de seguir, com la redacció del currículum o la carta de presentació i la realització d’entrevistes. També hi trobaràs informació d’organismes que et poden assessorar en aquesta cerca i d’alguns llocs on consultar les ofertes de feina. La guia presenta algunes idees de feina que et poden ajudar si no tens gaire clar encara què és el que vols. Així mateix, inclou tot un seguit de fitxes classificades pels sectors assenyalats amb una descripció del tipus de feina, el perfil adient per desenvolupar-la, formació requerida i altres aspectes relacionats.

D’altra banda, a la guia hi trobarà informació molt útil sobre aspectes legals, tant sobre contractes com sobre horaris i salaris, sense oblidar els teus drets i deures com a treballador. Per últim, si la teva intenció és marxar a treballar a l’estranger, hi ha un apartat amb algunes pistes i múltiples adreces d’interès que et serviran per portar a terme el teu projecte. Per més informació, consulta la Guia per a Joves que busquen feina de temporada .

 
 
 
adminGeneralConsell Comarcal,guia,pistes,que,teubarcelonesjove.net - Si vols treballar durant els mesos d'estiu i no saps per on començar, el Consell Comarcal ha preparat un document que et pot ajudar, es tracta d'una Guia per a Joves que busquen feina de temporada . Els suggeriments se centren en els sectors del Turisme i...Santa Coloma de Gramenet