Farmaestiu 2016 consta de tres sessions matinals en què els participants assisteixen a conferències de divulgació i realitzen pràctiques en els laboratoris del nostre centre.

Totes les activitats programades ens apropen a temes de màxim interès al món farmacèutic. Introduir-se en les tècniques de modelització molecular pel disseny de nous fàrmacs, identificar microorganismes patògens, aprendre tècniques que ens permeten conèixer la fisiologia humana o preparar un medicament en forma farmacèutica de comprimit o pomada són algunes de les activitats que ens submergiran al fascinant món de la farmàcia.

El programa del campus és desenvolupat de forma exclusiva pel professorat de la facultat de Farmàcia sota la coordinació de l’equip deganal. A més, el degà i el vicedegà de recerca seran els responsables de dues conferències introductòries als estudiants.

Un cop finalitzat el campus s’entregarà als assistents un diploma acreditatiu de la seva participació.

Adreçat a: Estudiants de primer i segon dels batxillerats científic o biològic (els alumnes han de realitzar 1r de batxillerat durant el curs 2015-2016). La nota acadèmica de la segona avaluació haurà d’estar per sobre del 7,5.

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralFarmaestiu 2016 consta de tres sessions matinals en què els participants assisteixen a conferències de divulgació i realitzen pràctiques en els laboratoris del nostre centre. Totes les activitats programades ens apropen a temes de màxim interès al món farmacèutic. Introduir-se en les tècniques de modelització molecular pel disseny de nous...Santa Coloma de Gramenet