www.gentdegramenet.cat

L'assistència al sopar i a l'estrena del Teatre de Putxinel·lis ha superat les expectatives

L'acte va començar a les 21.00 hores. El Centre Cívic del Riu Sud es va anar quedant petit. El sopar es va haver de replantejar degut a que l'assistència es va desbordar. El que inicialment havia de ser un sopar asseguts a taula es va reconvertir en un bufet en el que més de 200 persones van poder menjar i beure mentre xerraven relaxadament. Des d'aquí volem fer un agraïment públic a alguns veïns i veïnes de Can Calvet i membres de l'Associació de Veïns Serra de Marina que ens van obsequiar amb unes magnífiques i delicioses postres elaborats per ells mateixos.

L'esperat moment de l'estrena va arribar sobre les 22.30 hores quan es va representar l'obra de putxinel·lis titulada «El baró Bartotxo». L'obra, amb cinc personatges i cinc actes, té una durada total de 44 minuts. Aquí podeu trobar el resum argumental.(http://www.gentdesantacoloma.org/titelles/elbarobartotxo.htm)

La cloenda de la vetllada va comptar amb diverses intervencions: un recital poètic a càrrec de Petri Jiménez, la salutació de Marc Sallas en nom de la candidatura Els Verds-CUP de Badalona, la salutació de l'Associació Intercultural del Fondo, la intervenció de l'Aleix Madrid, portaveu de la Taula de Gent i el discurs de cloenda de l'Albert Rodulfo, un dels caps de llista de la candidatura de Gent de Gramenet.

 

 

 L'acte va començar a les 21.00 hores. El Centre Cívic del Riu Sud es va anar quedant petit. El sopar es va haver de replantejar degut a que l'assistència es va desbordar.

 

 

L'esperat moment de l'estrena va arribar sobre les 22.30 hores quan es va representar l'obra de putxinel·lis titulada «El baró Bartotxo». L'obra, amb cinc personatges i cinc actes, té una durada total de 44 minuts.

 

 

 Un nombrós públic, atent i participatiu, va seguir la representació de l'obra de putxinel·lis.

 

 

Discurs de cloenda de l'Albert Rodulfo, un dels caps de llista de la candidatura de Gent de Gramenet.

 

 

Així doncs, el Teatre de Putxinel·lis de Gent de Gramenet ja és al carrer. I el Col·lectiu EnGrescat ja està disposat a fer una gran gira de representacions a tots els barris de la ciutat. Si esteu interessats en què vinguem a representar-la a la vostra entitat, associació o barri no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

adminGeneralacte,Albert Rodulfo,Associaci Intercultural,Bar Bartotxo,barris,carrer,participatiu,Petri Jim,que,Riu Sudwww.gentdegramenet.catL'assistència al sopar i a l'estrena del Teatre de Putxinel·lis ha superat les expectatives L'acte va començar a les 21.00 hores. El Centre Cívic del Riu Sud es va anar quedant petit. El sopar es va haver de replantejar degut a que l'assistència es va desbordar. El que inicialment...Santa Coloma de Gramenet