Fundació Tallers SIOAS 2016 logo GC

Un any més, diferents empreses del Vallès Occidental ens han obert les portes i han acollit alumnes en pràctiques a les seves instal·lacions. Persones participants del programa Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat (SIOAS), finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Fons Social Europeu, han pogut tastar i aprendre un ofici dintre de les instal·lacions de les empreses, algunes d’elles antigues col·laboradores, i d’altres que han iniciat la seva col·laboració recentment.

Aquest és el cas de KLEIN, empresa del sector industrial, que es dedica a la fabricació i distribució d’aplicacions d’alta qualitat en portes corredisses d’interior. La bona experiència viscuda per l’equip de KLEIN i l’alumne acollit brindaran la possibilitat de generar noves oportunitats en futures edicions del programa.

L’apropament a les empreses del territori d’influència de les persones participants (aturats en recerca de feina) és clau per l’assoliment dels objectius marcats: oferir possibilitats d’ocupació a partir de la realitat individual de cada cas, tenint en compte el perfil competencial del candidat i l’encaix amb les empreses. Conèixer l’entorn empresarial, les seves necessitats i possibilitats, així com potenciar el coneixement mutu i la col·laboració són accions clau per assolir la inserció sociolaboral de col·lectius amb especials dificultats d’accés al mercat laboral.

Empreses com TOYS R US de Sant Quirze o LINEA PRACTICA, bugaderia industrial de Badia, també han participat activament en aquest sentit. Les pràctiques en empreses ens ofereixen una gran oportunitat per conèixer les capacitats dels alumnes i fomentar l’aprenentatge de les competències necessàries pel desenvolupament del treball.

Fundació Tallers SIOAS 2016 b

Altres empreses han col·laborat també confiant els seus processos de selecció a Fundació Tallers i contractant beneficiaris dels programes d’inserció laboral. Fundació Tallers està adherida al programa Incorpora de La Caixa, el què suposa la possibilitat de treballar en xarxa amb més de 80 entitats de la província de Barcelona per donar resposta a les empreses implicades en la pràctica de la Responsabilitat Social.

Servei d’Inserció Laboral de Fundació Tallers

Fundació Tallers SIOAS 2016 logo EU Fundació Tallers SIOAS 2016 logo Inc

Llegir més …

Via:: Fundació Tallers

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/07/FundaciC3B3-Tallers-SIOAS-2016-logo-GC.jpg?fit=1001%2C146&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/07/FundaciC3B3-Tallers-SIOAS-2016-logo-GC.jpg?resize=150%2C146&ssl=1Tedi RocaGeneralUn any més, diferents empreses del Vallès Occidental ens han obert les portes i han acollit alumnes en pràctiques a les seves instal·lacions. Persones participants del programa Serveis Integrals d'Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat (SIOAS), finançat pel Departament de Treball, Afers Socials...Santa Coloma de Gramenet