Estimados/as compañeros/as del Puig Castellar:

He recibido un mail de un profesor del Puig que me informa que se ha convocado una reunión de antiguos alumnos, tal y como podéis informaros un poco más abajo, y quería animaros a todos a asistir. Algunos tenéis, tenemos buenos, o malos recuerdos este-nuestro instituo, pero allí es donde conocí a muchos de vosotros, y por lo que le tengo mucho aprecio. Así que os animo a que asistamos todos y nos demos una vuelta por esos muros que nos dieron tanta sabiduría, jeje!!!

Y seguid corriendo la voz!!!

Convocatòria

Jornada per trobar antics companys, recordar altres temps, intercanviar adreces electròniques, números de mòbil, recórrer les aules i l’institut i presentar la família als vells amics

Aprofitant l’avinentesa de les jornades de portes obertes , organitzem aquesta convocatòria un dissabte al matí (3 de març de 2007) per facilitar que els antics alumnes de l’institut puguin venir a trobar-s’hi en un dia d’evocació i felicitat i mostrar a la seva família (la seva parella, els seus fills, els seus amics…) les aules on van estudiar la secundària (el BUP, el COU, l’ESO, el Batxillerat o algun dels cicles, d’Informàtica o d’Administració)… i els qui s’animin, fins i tot podran contribuir a formar l’Associació d’Antics Alumnes.

Ens agradaria organitzar també exposicions de fotografies, pintures, ceràmiques… fetes per ex alumnes nostres. Si voleu col·laborar amb les vostres obres en aquesta mostra, envieu un correu electrònic a:

webpuig@iespuigcastellar.xeill.net
Us hi esperem el 3 de març!

Para más información pordéis consultar la página web del Puig Castellar:
http://elpuig.xeill.net/el-centre/institut/curs-2001-2002/jornades-de-portes-obertes-2007

adminGeneralAntics Alumnes,BUP,COU,ESO,fam,jornades,mat,obres,Puig Castellar,queEstimados/as compañeros/as del Puig Castellar:He recibido un mail de un profesor del Puig que me informa que se ha convocado una reunión de antiguos alumnos, tal y como podéis informaros un poco más abajo, y quería animaros a todos a asistir. Algunos tenéis, tenemos buenos, o malos recuerdos este-nuestro...Santa Coloma de Gramenet