Nueva imagen euromarxes

Arriben les EuroMarxes2015, dos autocars provinents de diferents llocs de l’Estat espanyol, que passaran per Catalunya els propers dies 5, 6 i 7 d’octubre 2015. Aquesta iniciativa de la que EUiA en formem part i que aposta per una Europa de les persones, vol amplificar el nostre crit per dir prou a l’Europa del capital, per acabar amb els paradisos fiscals, per acabar amb les polítiques austericides, per oposar-se a pagar el deute il·legítim, perquè no es negocií el TTIP, per la lliure circulació de persones i no de capitals, i la solidaritat amb el poble grec i amb tots els pobles que estan patint les polítiques de la Troika.

En el cartell veureu totes les activitats que es faran al llarg d’’aquests dies a Barcelona. També ho podeu consultar a l’agenda de la nostra pàgina web euia.cat.

El dia 7 sortirem en autocar a manifestar-nos a Andorra contra els paradisos fiscals consentits a Europa. El preu de l’autocar és de 15 € amb samarreta inclosa. Els que vulguin anar a Andorra que es posin en contacte amb el Jesús García (Món del Treball EUiA) 619815351.

També disposeu de la possibilitat d’’anar a Brussel·les els dies 15, 16 i 17 d’’octubre a l’’etapa Llegir més …

Via:: EUiA

Tedi RocaGeneralArriben les EuroMarxes2015, dos autocars provinents de diferents llocs de l'Estat espanyol, que passaran per Catalunya els propers dies 5, 6 i 7 d’octubre 2015. Aquesta iniciativa de la que EUiA en formem part i que aposta per una Europa de les persones, vol amplificar el nostre crit per...Santa Coloma de Gramenet