Aquest dissabte s’ha celebrat al Casal de Cultura de Sant Adrià de Besòs el VI Congrés de la Federació del Barcelonès Nord en què ha estat ratificat com a Primer secretari el regidor colomenc Esteve Serrano.
Els delegats i delegades han escollit també els membres de la nova executiva de federació i els consellers i conselleres nacionals.

Esteve Serrano és Primer tinent d’alcaldessa a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Al PSC és conseller nacional i Secretari d’organització de l’agrupació colomenca . El nou Primer secretari ha estat ratificat pel congrés després de seguir el procés de primàries en què només es va presentar la seva candidatura. D’aquesta manera es produeix el relleu del que fins ara havia estat el màxim càrrec comarcal, l’excalcalde de Badalona, Jordi Serra. L’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, serà el President de la Federació, mentre que el regidor badaloní Rubén Guijarro serà el Secretari d’organització.

Els delegats i delegades han aprovat amb més del 97% dels vots la nova executiva de Federació que estarà composada per 29 membres. Serrano ha destacat que “és un equip renovat i coral, fruit del diàleg de totes les agrupacions”. La Federació socialista del Barcelonès nord està formada per les agrupacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana. Ara s’obre un període de fins a 40 dies perquè aquestes agrupacions celebrin les seves assemblees per renovar les executives locals.

Al seu discurs Serrano ha remarcat que “en base als nostres ideals i principis socialistes treballarem de valent per tornar a governar o ampliar la nostra representació a tots els municipis del Barcelonès Nord”. Aprofundir en la coordinació de les diferents agrupacions i grups municipals “sota els principis bàsics de proximitat i transparència és l’objectiu del nostre equip” ha afegit.

La cloenda del Congrès ha anat a càrrec del Secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, i de l’alcaldessa de Santa Coloma i Secretària de Política Municipal i Formació, Núria Parlon. Llegir més …

Via:: PSC

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/01/esteve_serrano.jpeg?fit=640%2C508&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/01/esteve_serrano.jpeg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralAquest dissabte s'ha celebrat al Casal de Cultura de Sant Adrià de Besòs el VI Congrés de la Federació del Barcelonès Nord en què ha estat ratificat com a Primer secretari el regidor colomenc Esteve Serrano.Els delegats i delegades han escollit també els membres de la nova executiva de...Santa Coloma de Gramenet