Benvolguts/Benvolgudes,

Un any més diverses entitats de Santa Coloma de Gramenet ens hem unit per tornar a portar a la nostra ciutat una nova edició del Correllengua, esdeveniment que organitza la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL), per la defensa, promoció i difusió de la llengua i cultura catalanes.

Avui, dijous 26 de setembre donarem el tret de sortida als actes que es realitzaran durant més d’un mes a la ciutat. L’acte en qüestió es realitzarà a les 20h a la Biblioteca Central. Consistirà en la lectura del manifest del Correllengua per part d’Eugènia Manzanares i la presentació de les activitats que es realitzaran a la ciutat. Tot seguit es donarà pas a l’espectacle «Reconeixença» que realitzen els artistes Jaume Calatayud i Vicente Monera, en homenatge a Miquel Martí i Pol (figura a la que enguany es dedica el Correllengua).

Imatge en línia 1

Aprofitem per adjuntar-vos el programa complert d’activitats, que podeu veure clicant aquí.

Atentament,

Comissió organitzadora del Correllengua a Santa Coloma de Gramenet

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/correllengua-2013-inici.jpg?fit=199%2C320&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/correllengua-2013-inici.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaArt, cultura i entreteniment2013,26,activitats,Benvolguts Benvolgudes,Biblioteca Central,ciutat,corre,correllengua,defensa,lectura,llengua,nova,programa,que,Santa ColomaBenvolguts/Benvolgudes, Un any més diverses entitats de Santa Coloma de Gramenet ens hem unit per tornar a portar a la nostra ciutat una nova edició del Correllengua, esdeveniment que organitza la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), per la defensa, promoció i difusió de la llengua i cultura catalanes. Avui, dijous 26 de...Santa Coloma de Gramenet