Gent de Gramenet

gentdegramenet.cat – A l’entrevista Bartomeu Muñoz, l’exalcalde de Santa Coloma de Gramenet pel PSC, es declara innocent i afirma que mai ha afavorit a cap empresa en els concursos d’adjudicació, ni d’empreses de neteja ni de construccions. En canvi, si fem memòria, a les converses telefòniques entre Luigi, Bartomeu i Dobarco, entre d’altres, es veu clarament que s’afavoreix i es manipulen els concursos públics. Buscant al calaix ens trobem amb dos fragments de converses telefòniques on es demostra que Bartomeu Muñoz afavoria i manipulava els concursos d’adjudicació.

  • Bartomeu a Manuel Carrillo (Limasa)»Necesito tres cositas para este viernes: una de 2100, una de 1980 y otra de 2400.»
  • Dobarco a Luigi: «El ganador es San José, claramente[…] El segundo … Vias y Construcciones, el tercero Axa y cuarto PROINOSA, y meter a PROINOSA en primer lugar cuesta un huevo. Luigi a Dobarco: «Vamos a tener un follón de tres pares de cojones».
  • «Necesito tres cositas para este viernes: una de 2100, una de 1980 y otra de 2400.»

En aquest fragment es demostra clarament la intenció d’afavorir a l’empresari Manuel Carrillo de l’empresa de neteja Limasa per a que guanyi el concurs d’adjudicació d’empresa de neteja d’edificis públics a través d’unes quantitats de diners.

Descarrega el pdf

Luigi a Dobarco: «Vamos a tener un follón de tres pares de cojones».

Dobarco a Luigi: «El ganador es San José, claramente[…] El segundo… Vias y Construcciones, el tercero Axa y cuarto PROINOSA, y meter a PROINOSA en primer lugar cuesta un huevo.

En aquesta part del sumari es veu reflectit l’afavoriment de Dobarco, Luigi i Bartomeu a l’empresa Proinosa en els concursos d’adjudicació.

Descarrega el pdf

Enllaç a l’entrevista d’El Punt

adminGeneralBartomeu Mu,Dobarco Vamos,empresa,Luigi El,neteja,primer,PROINOSA,psc,que,tres,veugentdegramenet.cat - A l'entrevista Bartomeu Muñoz, l'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet pel PSC, es declara innocent i afirma que mai ha afavorit a cap empresa en els concursos d'adjudicació, ni d'empreses de neteja ni de construccions. En canvi, si fem memòria, a les converses telefòniques entre Luigi, Bartomeu...Santa Coloma de Gramenet