El Bar Línea Uno es va omplir de joves ahir a la tarda en un acte organitzat per les formacions juvenils d’ICV-EUiA a Santa Coloma de Gramenet. A part d’enumerar les propostes que han inclòs al programa electoral, Alexandra Sevilla, Daniel Torrejón i dos membres de les direccions nacionals d’ICV i EUiA van expresar el seu suport a la candidatura i al cap de llista de la coalició Siscu Sánchez.
alt
La candidatura d’ICV-EUiA i el candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA, Siscu Sánchez, van rebre ahir a la tarda el suport de les dues formacions joves d’ICV i EUiA en un acte organitzat al Bar Línea Uno on es van presentar les propostes electorals juvenils que s’han inclòs al programa i on també es va donar a conèixer el cartell electoral de Carlos Azagra. Posteriorment els assistents van gaudir d’una Jam session de diferents cantautors/es colomencs/ques com Jose Luis Ladera, Miguel Angel Vera, Prebe, Javi Jareño, Laura Jareño, Jorge Rufo i Guille Ogayar.
Alexandra Sevilla, responsable de Joves d’Esquerra Verda a Santa Coloma, va enumerar les cinc propostes que han inclòs els joves de la coalició al programa electoral d’ICV-EUiA: crear un Consell de Joves de Santa Coloma, impulsar polítiques de joventut per fomentar el lleure, ampliar l’horari nocturn de les biblioteques i equipaments juvenils, potenciar un viver d’artistes i garantir la creació d’un alberg a Santa Coloma. Sevilla va assenyalar que els joves de la coalició tenen la intenció d’aconseguir que els joves tinguin allò que els fa falta per viure a Santa Coloma i evitar que hagin de marxar a fora. També va assegurar que JEV i Alternativa Jove treballen «amb les persones» i no només «per a les persones» i va afegir: «Els joves som el futur però també el present i treballarem perquè aquesta ciutat es llevi més d’esquerres que mai el dia 23 de maig».
Daniel Torrejón, responsable local d’Alternativa Jove – Joves d’EUiA, en la seva intervenció va fer una crida als votants perquè mostrin el seu rebuig a les polítiques actuals que «ataquen» l’Estat del Benestar. A més, va incidir que amb el vot no és suficient: «Cal moure’s cada dia per tal que els governs notin la pressió per a canviar les coses». I va concloure: «Si no us moveu, ningú ho farà per a vosaltres».
ELS JOVES TAMBÉ SÓN EL PRESENT
Per la seva banda, l’alcaldable d’ICV-EUiA, Siscu Sánchez, va destacar que ICV-EUiA sempre ha defensat la política pública d’habitatge per a la gent jove i va criticar la mala gestió del govern municipal en matèria de juventut: «No es compliran les expectatives d’habitatge públic que s’havien marcat en aquest mandat i tampoc s’ha reactivat el Pla de Joventut que es va aturar arran del cas Pretòria», va manifestar Sánchez.
En referència al cartell electoral de joves d’ICV-EUiA que es presentava ahir on apareix tota la candidatura, el cap de llista va destacar: «Carlos Azagra ha dibuixat un cartell que reflecteix el que som» -i va afegir- «som un equip divers i plural que defensa l’eficàcia, la transparència i el diàleg a Santa Coloma». Finalment va recordar que ICV-EUiA compta amb els joves en els primers llocs de la llista i va concloure: «La gent jove no és només el futur sinó també el present i jo confio en ells i en aquesta candidatura».

adminGeneralEl Bar Línea Uno es va omplir de joves ahir a la tarda en un acte organitzat per les formacions juvenils d'ICV-EUiA a Santa Coloma de Gramenet. A part d'enumerar les propostes que han inclòs al programa electoral, Alexandra Sevilla, Daniel Torrejón i dos membres de les direccions nacionals...Santa Coloma de Gramenet