Vicente Ferrer

elpunt.cat – Les declaracions que l’entrenador de la Grama, Toni Rovira, feia a El 9 la setmana passada, en què deia que només li havien pagat un mes i mig, no les ha paït gaire bé el seu president, Vicente Ferrer, que ahir va començar el seu primer discurs en tres mesos de manera dura: «Les declaracions de l’entrenador de l’exsecretari tècnic [Vicente Moreno] a cert diari (?) han falsejat la realitat i han volgut torpedinar la nostra feina, i són totalment improcedents.» Però tot i això va dir que continuaran «fent confiança» a Rovira. Acompanyat pels seus directius i per set jugadors del primer equip, el president va donar moltes notícies en 80 minuts. La primera, que ha encarregat una auditoria externa per dotar de més transparència la seva gestió. La segona, i força important, és que dilluns passat es van reprendre les reunions amb el Barça perquè es puguin cobrar els 500.000 euros pendents del conveni. Aquest conveni, segons Ferrer, va trencar-se perquè algú de la seva junta [no va donar noms] va enviar un informe econòmic, i no una auditoria tal com reclamava el Barça per conèixer de primera mà l’estat de les finances de la Grama. Unes finances que, ara mateix, són «desastroses, molt crítiques», segons el president.

Ferrer sosté que el club té un deute de 813.000 euros i que està pendent d’ingressar-ne uns 600.000 per diverses vies: el conveni amb el Barça si és que ressuscita, els diners que ha de pagar l’Espanyol per Javi Márquez (avui denunciaran el club blanc-i-blau) i també els drets televisius que continuen en mans, per últim any, de la dona de l’expresident Francisco Ortega… Ferrer també va revelar que Thompson «ha posat 250.000 euros a la Grama des que va arribar i ahir va signar un conveni de col·laboració per tres anys. Però no posarà més diners si no estem sanejats» va advertir.

Altres polèmiques.

Ferrer va justificar la destitució de Raül Rincón, el delegat: «Va tenir una falta de consideració cap al senyor Thompson.» Va comentar també que una trucada anònima feta des d’una cabina de telèfon de Badalona quasi impedeix a la Grama jugar a Lleida diumenge i va emfasitzar que «50 aficionats en són testimonis, d’aquest boicot». Va revelar que han fitxat un nou secretari tècnic suec de qui només va afirmar que es diu «Brugger». I per acabar, va recrear l’escena en què l’exsecretari del club Ildefons Araque li negava l’accés a la comptabilitat. «T’ho demano com a president, em dones la contrasenya per veure la comptabilitat? Sí o no?», «no» li va etzibar el ja destituït Araque. Només les millors pel·lícules dels germans Marx estan al nivell del que passa en aquest club.

La copa Catalunya tindrà avui l’últim finalista

L’Hospitalet i la Grama es juguen el pas al triangular final de la copa Catalunya, que enfrontarà el guanyador del partit d’aquesta tarda al Barça i a l’Espanyol, en un escenari i una data encara per determinar. L’entrenador riberenc, Jordi Vinyals, va dir ahir que es prenen molt seriosament aquest partit. Alinearà un equip semblant al que va caure diumenge contra l’Europa per frenar un rival, el colomenc, de superior categoria.

adminGeneralelpunt.cat - Les declaracions que l'entrenador de la Grama, Toni Rovira, feia a El 9 la setmana passada, en què deia que només li havien pagat un mes i mig, no les ha paït gaire bé el seu president, Vicente Ferrer, que ahir va començar el seu primer discurs...Santa Coloma de Gramenet