elpunt.cat – El projecte de reforestació de La Bastida, que forma part del paquet d’actuacions del fons estatal d’inversió local de l’any passat a Santa Coloma, es podrà inaugurar aquest primer trimestre. La primera fase ja està acabada i s’han començat a traçar els camins forestals i el sistema de rec per convertir en bosc urbà les 85 hectàrees de terreny. L’alcaldessa, Núria Parlon (PSC), assegura que l’actuació va a bon ritme i que «la idea és que es pugui obrir al públic d’aquí a tres mesos». Parlon també destaca la importància que el projecte tindrà per a Santa Coloma, on falten zones verdes.

A més dels camins que travessaran de punta a punta La Bastida, el projecte inclourà dues zones de pícnic, miradors, una àrea de jocs infantils d’aventura, equipaments per a la pràctica d’exercici físic al llarg dels camins i una zona d’aparcaments, que donaran servei als instituts de la zona i als colomencs que facin ús dels pícnics. En total, s’invertiran 1,5 milions d’euros.

El de la Bastida és un dels últims projectes del pla de Zapatero que encara s’ha d’enllestir. La gran majoria dels 64 que es van preveure ja estan acabats. Destaquen, entre altres, la remodelació de les instal·lacions d’onze CEIP (2,6 milions d’euros d’inversió), la remodelació del parc d’Europa (dos milions d’euros) i la remodelació d’alguns carrers i places públiques.

adminGeneralelpunt.cat - El projecte de reforestació de La Bastida, que forma part del paquet d'actuacions del fons estatal d'inversió local de l'any passat a Santa Coloma, es podrà inaugurar aquest primer trimestre. La primera fase ja està acabada i s'han començat a traçar els camins forestals i el sistema...Santa Coloma de Gramenet