cartell-viquiprojecte-jpg_189411184

El CRAI de la Universitat de Barcelona participa aquesta setmana i la vinent en la iniciativa #1Lib1Ref (1 bibliotecari, 1 referència), una campanya internacional en què bibliotecaris d’arreu del món afegeixen una referència bibliogràfica a un article de la Viquipèdia.

El CRAI Biblioteca de Farmàcia ha contribuït a la campanya enriquint l’entrada del farmacèutic Ramon Jordi i González, amb la creació de l’apartat “Referències”, en què s’hi ha citat la seva tesi doctoral, que es pot consultar a la Biblioteca de Farmàcia. Jordi, autor del compendi Cien años de vida farmacéutica barcelonesa : 1830-1939, és un dels historiadors més importants de la Farmàcia catalana.

Per la seva banda, el Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl CRAI de la Universitat de Barcelona participa aquesta setmana i la vinent en la iniciativa #1Lib1Ref (1 bibliotecari, 1 referència), una campanya internacional en què bibliotecaris d'arreu del món afegeixen una referència bibliogràfica a un article de la Viquipèdia. El CRAI Biblioteca de Farmàcia ha contribuït a...Santa Coloma de Gramenet