EscutUB

El Consell de Govern de la Universitat de Barcelona ha aprovat avui la nova denominació de la Facultat de Farmàcia, que canvia el nom i es converteix en Farmàcia i Ciències de l’Alimentació. La modificació respon a l’orientació farmacèutica i alimentària del centre, que ja imparteix, des de fa anys, tres graus, un de Farmàcia i dos de l’àmbit alimentari. A més, un dels cinc departaments del centre s’ubicarà al campus de l’Alimentació de Torribera, el de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia. El degà de Farmàcia, Joan Esteve de Sagrera, ha manifestat la seva satisfacció per aquesta decisió.

El Consell de Govern també ha aprovat els primers plans d’ordenació de les estructures administratives i de gestió de les administracions del campus de Mundet, de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació i de la Facultat de Dret. La vicerectora d’Administració i Organització, Carme Panchón, ha reiterat que es mantenen íntegrament tots els efectius dels centres.

Font de la notícia: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl Consell de Govern de la Universitat de Barcelona ha aprovat avui la nova denominació de la Facultat de Farmàcia, que canvia el nom i es converteix en Farmàcia i Ciències de l'Alimentació. La modificació respon a l'orientació farmacèutica i alimentària del centre, que ja imparteix, des de fa...Santa Coloma de Gramenet