• El Centre d’Educació Ambiental, que es troba al Pavelló Montserrat del Recinte Torribera, vol fomentar el coneixement del desenvolupament sostenible.

El Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli, ubicat al Pavelló Montserrat del Recinte Torribera, ha rebut més d’11.000 visites en el seu primer any de funcionament.

Ecometròpoli ofereix recursos per a tota la família relacionats amb l’educació i la informació ambiental, i té com a objectius principals la protecció de la biodiversitat de la serralada de Marina i el foment del coneixement del desenvolupament sostenible.

Més d’11.000 vistants

El Centre va obrir les seves portes el 2 d’abril de 2011. Des de llavors, el nombre total de persones que han visitat les seves instal·lacions ha estat d’11.330. D’aquesta xifra total, 6.419 eren alumnes d’escoles i instituts colomencs que participaven en el Programa d’activitats educatives complementàries. El públic familiar que hi ha passat els caps de setmana puja 1.691 persones. La resta (3.220) eren joves que pertanyien als casals estiu.

Activitats per a tots els públics

Ecometròpoli ofereix tallers per als escolars i activitats de cap de setmana per a tothom. A més, és la seu del Fons Joan Vicente i Castell, que aplega material paleontològic i bibliogràfic, i acull l’exposició permanent Bosc»

adminGeneralactivitats,Educaci Ambiental Ecometr,El Centre Ecometr,fam,Pavell Montserrat,primer,que,Recinte Torribera,recursos,setmanaEl Centre d'Educació Ambiental, que es troba al Pavelló Montserrat del Recinte Torribera, vol fomentar el coneixement del desenvolupament sostenible.El Centre d'Educació Ambiental Ecometròpoli, ubicat al Pavelló Montserrat del Recinte Torribera, ha rebut més d'11.000 visites en el seu primer any de funcionament.Ecometròpoli ofereix recursos per a tota la...Santa Coloma de Gramenet